un tigan fura unei persoane portofelul cu bani. acea persoana striga :hotul,hotul. eu il vad pe tigan si fug dupa el. ii ies la tigan in fata , ai dau cu spray iritant in ochi si ai iau portofelul cu bani si il restitui persoanei pagubite dupa care persoana pagubita pleaca. tiganul se duce la politie si spune ca i-am dat cu spray iritant in ochi si i-am furat portofelul. ce voi pati? sau mai bine :cum sa faci ca sa nu ajungi si tu faptas?
In astfel de cazuri trebuie retinut sau condus la sectie infractorul cat mai urgent.
Puteti suna si la 112.
Daca nu procedati in acest mod lucrurile pot fi destul de complicate deoarece nu se mai poate stabili in mod clar adevarul...
In mod normal, niciun hot nu merge la politie ca sa reclame asa ceva daca este hot...
Hotii fug si multumesc lui Dumnezeu ca au scapat.
Asa ar gandi si politistii daca nu veti proceda asa cum v-am recomandat.
Recuperare
RobertDo
Buna ziua. O cunostinta de-a mea a fost surprinsa furand marfuri din magazin. Marfuri in valoare de sub 30 RON. 2 angajate ale magazinului au fost implicate. ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card
zsorox
Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
johnion
Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)