avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promisiune de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promisiune de plata

Buna seara!

Firma la care astazi mi-am incheiat activitatea are sa-mi plateasca o suma de bani pe care i-am cheltuit din buzunarul propriu acum cateva luni.
Pentru acestia ,firma s-a angajat printr-o notificare ca va face plata in contul meu pana astazi(adica ultima zi a contractului de munca).
Daca nu a fost facuta plata,ce pot face cu acea hartie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 1 August 2013
Puteti formula o actiune in instanta pentru recuperarea sumelor.
Pentru acea suma ce acte s-au intocmit? Suma este legata de calitatea dvs de salariat?
Acea suma reprezinta cheltuieli cu autoturismul(asigurare,revizii,etc.) suma pentru care am depus decont de cheltuieli(facturi,chitante)
Este o problema putin atipica. Aceste cheltuieli s-au facut din buzunarul dvs la intelegerea verbala sau scrisa cu angajatorul?
Aceste sume le-am cerut pe e-mail ca avans spre decontare(am repectivele e-mail-uri trimise) dar nu au virat banii!

Alte discuții în legătură

Plati efectuate cu cardul de administrator fara document justificativ rdrani2005 rdrani2005 Buna, am si eu o intrebare ma poate ajuta cineva . Se pot trece pe cheltuieli nedeductibile , platile efectuate cu cardul la care nu am documente ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina cash jonny_6 jonny_6 Buna ziua!Imi puteti spune daca la o firma de transport marfuri se pot atasa la deconturile de deplasare bonuri de alimentare motorina achitate cu numerar care ... (vezi toată discuția)
Decontare cazare omisa carabela_anca carabela_anca In urma unei verificari interne efectuate asupra deconturilor angajatilor a rezultat ca s-a omis la decontare 4 zile de cazare prin mijloace proprii unui ... (vezi toată discuția)