avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promisiune de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promisiune de plata

Buna seara!

Firma la care astazi mi-am incheiat activitatea are sa-mi plateasca o suma de bani pe care i-am cheltuit din buzunarul propriu acum cateva luni.
Pentru acestia ,firma s-a angajat printr-o notificare ca va face plata in contul meu pana astazi(adica ultima zi a contractului de munca).
Daca nu a fost facuta plata,ce pot face cu acea hartie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 1 August 2013
Avansurile spre decontare se acorda in baza unor dispoztii de plata de catre angajator. juridic vorbind va fi foarte greu sa obtineti in instanta aceste sume, daca angajatorul va spune ca nu a fost de acord cu aceste cheltuieli si nici nu va obligat sau va cerut asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati efectuate cu cardul de administrator fara document justificativ rdrani2005 rdrani2005 Buna, am si eu o intrebare ma poate ajuta cineva . Se pot trece pe cheltuieli nedeductibile , platile efectuate cu cardul la care nu am documente ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina cash jonny_6 jonny_6 Buna ziua!Imi puteti spune daca la o firma de transport marfuri se pot atasa la deconturile de deplasare bonuri de alimentare motorina achitate cu numerar care ... (vezi toată discuția)
Decontare cazare omisa carabela_anca carabela_anca In urma unei verificari interne efectuate asupra deconturilor angajatilor a rezultat ca s-a omis la decontare 4 zile de cazare prin mijloace proprii unui ... (vezi toată discuția)