avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de turism online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de turism online

Buna ziua,

Am o agentie de turism online, am obtinut licenta de turism, insa nu reusesc sa angajez persoana cu brevet de turism. Din legislatia citita de mine si din ordinul nr 65/2013 am inteles ca persoana pe al carei brevet va functiona firma trebuie sa fie angajata 8h in cadrul societatii, insa nu am gasit specificatii concrete pentru agentie de turism online. Ma puteti ajuta in aceasta privinta? Pot angaja o persoana part-time si agentia sa functioneze legal pe brevetul ei? Mentionez de asemenea ca agentia mai are 1 singur angajat cu 4h/zi.

Va multumesc anticipat si astept raspunsul Dvs.

Alte discuții în legătură

Agentie de turism -angajat cu brevet de turism tip contract Ccc23 Ccc23 Pentru ca o agentie de turism sa functioneze ai nevoie de un angajat cu brevet de turism,intrebarea e angajatul trebuia sa fie angajat cu norma intreaga sau se ... (vezi toată discuția)
Brevet manager turism - angajat ore lucratoare GabrielaMZ GabrielaMZ Buna ziua, Sunt angajat full time (8h lucratoare/ 5 zile pe saptamana) intr-o companie dar in paralel imi voi ajuta prietenul in deshiderea unei agentii de ... (vezi toată discuția)
Acordare brevet de turism catalincata91 catalincata91 Am terminat facultatea Constantin Brancoveanu din Valcea specializarea turism iar dupa absolvire am facut niste acte pentru acordarea brevetului de turism. Am ... (vezi toată discuția)