avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... avocat bun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

avocat bun

Va rog sa-mi recomandati un avocat foarte bun pentru un partaj problematic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 18:52, 17 Martie 2009
Exista mai multe posibilitati:
- fie sa cautati pe acest site un avocat - din orasul dv. - avocat care credeti, pe baza prestatiei sale de pe acest site, ca ar intelege problema dv. si ca s-ar descurca profesionist in speta.;
- fie, mergeti la instanta - Judecatorie - din orasul dv.(unde va avea loc sau are loc partajul), intrati in sala de judecata - cauze civile - si vedeti care avocat va place mai mult in ceea ce priveste prestatia sa. Atentie! Nu toti avocatii care au "gura mare", au si argumente juridice intemeiate in speta dedusa judecatii... Sa nu va lasati inselat!
- fie intrebati prieteni, colegi, vecini (in care aveti incredere!) daca au avut un avocat care le-a rezolvat problema si pe care vi l-ar recomanda...etc.
Nu ar fi profesionist sa va alegem noi "un mar dintr-un cos", cand puteti sa-l alegeti singur...iar in caz de esec sa dati vina numai pe dv....
Va doresc succes! ;)
Avocat foarte bun ???:-/ Nu exista avocat bun sau rau, pentru ca la fel ar exista client bun sau rau. Depinde la ce va referiti cand puneti o astfel de intrebare . Bun este cel care fac repede si ieftin ? " gratis nu exista, ieftin nu rezista !" :thumbup:
VerTrad1 a scris:

Va rog sa-mi recomandati un avocat foarte bun pentru un partaj problematic. Multumesc!


Avocatii buni costa mult.
Incercati sa va orientati spre ceea ce va permiteti.
Parerea mea este ca va fi prea greu sa va angajati un avocat bun asa cum il vedeti in viziunea dvs.
Incercati sa va angajati un avocat care sa il puteti plati si fara sa va ganditi ca sunteti la piata.In avocatura negocieri nu exista.

avocat Claudiu Lascoschi
Este firesc ca juristii sa /si apere reciproc breasla si desigur este o practica se poarta, dar a alege un mar dintr/un cos , regula aceasta nu merge ca un criteriu de selectie ca la piata cum spune d/nul avoc. Lasco !!!Unde s/a pierdut criteriu competentei si de valori ce ar justifica suma incasata ??? Cite cazuri sunt de pierderea unui proces in care apararea este mediocra !!!
Se justifica in viziunea dumneavoastra pierderea unui proces prin suma mica data de client ?????
Numai ca am uitat o alta regula practicata in lume si chiar in Romania ,uni avocati respecta regula nu ia cazuri in care sanse de cistigarea procesului sunt limitate sau deloc, este corect cu clientul, ii spune acest lucru fara ai lua bani !!#-o
Cora2006 v-a oferit cele mai bune solutii posibile, urmati una dintre acestea si aveti in vedere si posibilitatea de a incerca totusi o partajare amiabila, e mai putin costisitoare atat ca timp cat si ca investitie. In plus, relatiile dintre parti se uzeaza mai putin.

Alte discuții în legătură

Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
Contributia financiara a fiecarui sot -importanta la partaj? viorica71 viorica71 Suntem in divort si,probabil va urma partajul,sotul meu ridicand tot mai multe pretentii nu se intrevad sanse pt o intelegere amiabila. Din cei 7 ani de ... (vezi toată discuția)
Ce articol se invoca la deschiderea succesiunii prin tribunal? teoma teoma Buna ziua. Intrebarea mea este cea din titlu. Iar daca e vorba si de partaj, ce alt articol se mai invoca? Multumesc. (vezi toată discuția)