Buna ziua,
acum aprox 6 ani am facut o descoperire de card in valoare de 4200 lei.
timp de 2 ani am platit in fiecare luna cate 70 lei iar apoi nu am mai platit. nu m-a sunat nimeni din partea [editat] pana prin 20.07.2013 cand mi s-a zis ca trebuie sa achit cel putin 700 lei pana in data de 30 iar daca nu se va preda dosarul executorilor. Nu am putut plati decat pe saptamana viitoare adica perioada 05-09.07.2013.
Ce mi se poate intampla in continuare?
In cazul in care o sa depun suma se poate retrage dosarul de la ei?
Multumesc.
Daca nu platiti de buna voie, se va trece la executarea silita a dv, cand , pe langa debitul principal, veti fi obligat si la plata cheltuielilor ocazionate de executarea silita.
Daca depuneti suma,debitul se stinge ,dar asigurati-va in legatura cu cuantumul sumei restante ramase la plata. Puteti incheia un angajament de plata , prin care sa va obligati sa achitati lunar o anumita suma, pana la concurenta datoriei.
Executare silita
mioara2012
Buna ziua!
Va rog daca se poate sa imi spuneti ce este bine sa fac in urmatoarea situatie:
Impotriva mea s-a declansat executare silita de catre un executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ADRIANPopa1
am poprire pe salariu la 2 exc silite si am facut la una din ele angajament de plata.in acest moment eu am facut contestatie la executare.ce se intimpla?va rog ... (vezi toată discuția)
Executare silita
flores201972
Buna ziua.
Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)