avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina din Romania in Spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina din Romania in Spania

Buna ziua! Locuim in Spania si avem masina inmatriculata in Romania.Doresc sa stiu ce acte sunt necesare , din Romania, pentru a inmatricula masina in Spania.
Dupa inmatricularea in Spania, ce acte trebuie sa trimit in Romania pentru a fi radiata masina.

Alte discuții în legătură

Procura masina cygwin cygwin Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de o procura generala asupra masini .Deci , tata meu vrea sa imi lase o masina care e inscrisa in spania .Masina este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autovehicul radiat MYK272est MYK272est Buna ziua! As dori sa stiu daca se mai poate inmatricula o masina odata ce a fost radiata? Masina a fost cumparata din Spania de catre mine, iar in Octombrie ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii, neplatirea impozitului johnny744 johnny744 buna ziua am cumparat o masina din spania am inmatriculato pe numele meu am aduso in romania fara sa o radiez de acolo si am inmatriculato in romania , la ... (vezi toată discuția)