Buna ziua! As dori sa stiu daca se mai poate inmatricula o masina odata ce a fost radiata? Masina a fost cumparata din Spania de catre mine, iar in Octombrie 2013 am inmatriculat-o in Romania pe numele sotului, dand o declaratie la notar cum ca sunt de acord sa inmatriculez masina pe numele lui. Anul acesta in septembrie am finalizat divortul, fara partaj. Masina a fost si este la mine cu tot cu certificat si carte. Cand am rugat fostul sot sa mergem sa imi treaca masina pe numele meu nu a fost de acord, iar astazi a spus ca a radiat-o. Eu as dori sa stiu daca chiar se poate radia fara sa aiba vreun act? A putut obtine alte acte sa o radieze? In cazul in care a radiat-o, mai pot sa o inmatriculez, sau trebuie sa platesc taxa de mediu iarasi si sa merg cu ea la RAR?
Am adresat mai mult de o intrebare, imi cer scuze! O seara buna va doresc!
Buna seara,
eu cred ca fostul sot ... joaca la cacialma ...nu se radiaza asa de usor o masina.
Mai bine mergeti la politie sa va interesati daca a facut intr-adevar acest lucru. Personal, nu cred ca a putut face asa ceva.
Ca o recomandare, va sfatuiesc sa faceti cat mai urgent partajul, pentru a nu avea si alte probleme.