avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmatriculare autovehicul radiat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmatriculare autovehicul radiat

Buna ziua! As dori sa stiu daca se mai poate inmatricula o masina odata ce a fost radiata? Masina a fost cumparata din Spania de catre mine, iar in Octombrie 2013 am inmatriculat-o in Romania pe numele sotului, dand o declaratie la notar cum ca sunt de acord sa inmatriculez masina pe numele lui. Anul acesta in septembrie am finalizat divortul, fara partaj. Masina a fost si este la mine cu tot cu certificat si carte. Cand am rugat fostul sot sa mergem sa imi treaca masina pe numele meu nu a fost de acord, iar astazi a spus ca a radiat-o. Eu as dori sa stiu daca chiar se poate radia fara sa aiba vreun act? A putut obtine alte acte sa o radieze? In cazul in care a radiat-o, mai pot sa o inmatriculez, sau trebuie sa platesc taxa de mediu iarasi si sa merg cu ea la RAR?
Am adresat mai mult de o intrebare, imi cer scuze! O seara buna va doresc!
Buna seara,
eu cred ca fostul sot ... joaca la cacialma ...nu se radiaza asa de usor o masina.
Mai bine mergeti la politie sa va interesati daca a facut intr-adevar acest lucru. Personal, nu cred ca a putut face asa ceva.
Ca o recomandare, va sfatuiesc sa faceti cat mai urgent partajul, pentru a nu avea si alte probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Cum sa radiez o masina vanduta acum 10 ani,de la care nu mai am nici un act mariusc69 mariusc69 Acum 10 ani am vandut o dacie in targ la Pitesti la care am facut un act de vanzare cumparare .Cumparatorul nu a mai venit sa facem radierea si intre timp eu ... (vezi toată discuția)