avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fast food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fast food

Buna ziua,
As dori sa deschid o toneta fast-food, insa nu cunosc normele SANIPID in vigoare. Astept ajutor. Daca stiti pe cineva care vinde o astfel de toneta(second) sunt interesata.
suna mai mult a anunt publicitar. :rolleyes: Oricum, normele igenico sanitare in vigoare le puteti afla cu certitudine de la Directia de Sanatate Publica si de la celelalte institutii abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fabrica de legume congelate ContSters70444 ContSters70444 Buna ziua, As dori sa deschi o minifabricuta de taiat legume, in special cartofi,, care vor fi ambalati, congelati si vanduti.Problema e ca nu stiu legislatia ... (vezi toată discuția)
Fisa post - 9411- aj.la prepararea prod. alim.de tip "fast-food" Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Am conceput fisa postului pt. 9411 daca va este de folos :) FISA POSTULUI – AJUTORI LA PREPARAREA PRODUSELOR ALIMENTARE DE TIP ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)