avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Altercatie cu jandarmii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Altercatie cu jandarmii

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce-i de facut in situatia urmatoare: duminica la concertul dat de trupa Rammstein, sotul meu a avut o altercatie cu jandarmii. Nu stiu de la ce a pornit galceava, pentru ca eu nu ageez acest stil de muzica( rock).Cert este ca sotul meu nu a vrut sa se legitimeze si nici sa mearga la sectia de politie, in schimb le-a spus cum se numeste. Marti, a doua zi dupa incident, au venit sa lase procesul-verbal niste jandarmi in prezenta unui martor (o fi sau nu, semnatura este ilizibila).Am niste semne de intrebare, si anume - doar un om are numele si prenumele sotului meu?
- pe ce criteriu este stabilit cuantumul amenzii?
A-propos, amenda este de 900 lei conform art.4 lit.b (intre 200-1000) pt.art.3 pct.1
400 lei conform art.4 lit.a ( intre 100-500) pt.art.3 pct.31 ambele din legea 61/1991 republicata.
Va multumesc pentru lamuriri si eventualele sfaturi
Cornelusha#-o
Cel mai recent răspuns: cornelusha , utilizator 06:12, 2 August 2013
Aveti 15 zile sa contestati PV la instanta.
Multumesc pentru raspuns
Cornelusha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - difuzare muzica ambientala ginagina ginagina Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am o nelamurire si sunt convinsa ca dumneavoastra ma puteti ajuta. Am o cafenea in care singurul mijloc de muzica ... (vezi toată discuția)
Muzica tare ContSters72658 ContSters72658 sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare? (vezi toată discuția)
Se poate vorbi de inselaciune, fals si uz fals in forma repetata in situatia urmatoare ? dorudoru dorudoru Se poate vorbi de inselaciune, fals si uz fals in forma repetata in situatia urmatoare ? M-am angajat acum 2 ani. M-am ineles cu patronul pentru salariu si ... (vezi toată discuția)