avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte pentru iesirea din tara cu masina inmatriculata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte pentru iesirea din tara cu masina inmatriculata pe alt nume

voi pleca in concediu cu masina mamei mele. Traseul trece prin Bulgaria, Serbia, Macedonia, Grecia. Ce acte trebuie sa am?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:24, 1 August 2013
Vi se solicita doar talonul; e de bun simt sa aveti si asigurarea, este obligatorie rovigneta corespunzatoare fiecarei tari ( pe care o achizitionati cand treceti fiecare punct de frontiera).
Nu aveti nevoie de nici o procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui ? ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Problema ar fi urmatoarea : masina este inmatriculata pe numele tatalui meu (este masina mea, dar .... asigurari mai mici :) ) si vreau sa merg ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)