avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proxenetism agravat, asistenta si protectie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proxenetism agravat, asistenta si protectie

buna seara imi poate spune cineva ce inseamna proxenetism agravat si care sunt pedepsele in franta?
Cel mai recent răspuns: cristina04 , utilizator 23:19, 1 August 2013
Depinzand de cat de grav a fost (cu minori, banda infractionala organizata, cu supunerea la tortura) pedeapsa poate fi pana la 7, 10, 15, 20 ani sau cu inchisoarea pe viata. Vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
tgeorgescu, utilizator
a primit 3 ani acum urmeaza recursul,nu este vorba de minor,banda ,tortura,obligare fata facea de bunavoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii mai favorabile dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Incerc sa aflu si eu raspuns clar la urmatoarea problema. Am incercat sa caut rezolvare cautand dar nu am gasit. Avem urmatoarele date : - ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noul cod penal pentru condamnari dupa vechiul cod cristinutamcm cristinutamcm Buna ziua, Varul meu a fost condamnat: - art. 25 din Legea nr. 365/2002 cu aplic. art. 320^1 alin.(7) C. proc. pen = 2 ani - art. 8 din Legea nr. 39/2003 ... (vezi toată discuția)
Dezincriminarea articolul 8 din legea 39/2003 prin ncp? Ionescu1985 Ionescu1985 -In concret un inculpat a fost trimis in judecata pentru fapta prev de art 8 din legea 39/2003 raportat la art 323 Cpen vechi.Dosarul se afla in curs de ... (vezi toată discuția)