avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru magneti puzzle cu personaje ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru magneti puzzle cu personaje din desene animate

Buna seara, doresc sa realizez niste magneti puzzle cu personaje din desene animate pe care sa le vand prin niste standuri ambulante dar nu stiu daca am sau nu voie sa fac asa ceva, sa nu ma trezesc ca trebuie sa platesc o gramada de bani cat nici nu fac acei magneti
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:37, 3 August 2013
Personajele de desene animate au drepturi de autor, in general 70 de ani de la moartea autorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor logo firma alinamihaelaoprea alinamihaelaoprea Buna ziua, am o nelamurire legata de utilizarea unui logo, m-am gandit sa fac un logo format din personaje de desene animate(tom si jerry, shrek, alba ca ... (vezi toată discuția)
Pokemon go, produse personalizate TinnedKitten TinnedKitten Avand in vedere toata nebunia creata in jurul subiectului Pokemon Go, am o nelamurire: este corecta dpdv legal comercializarea produselor personalizate cu ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturi andreipitesteanu andreipitesteanu În urmă cu ceva timp am inventat un personaj de desen animat. Am fost sfătuit să-l înregistrez la OSIM ca desen sau model industrial. Singura problemă ar ... (vezi toată discuția)