avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... chitanta de onorariu ce contine pt ami da seama ca ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

chitanta de onorariu ce contine pt ami da seama ca este ok

Buna tuturor sunt Diana am o mica problema am mers la judecatorie si am intrebat pe cineva cum ar trebui sa se scrie o actiune pt majorare pensie lunara de intretinere pana aici ok.Mi s-a raspuns lasa ca ma ocup eu n te costa nimic dar vb mai tarziu si mi se spune iti trebuie sentinta si adeverinta respectivului parat eu ii le dau si dupa cateva ore se prezinta domnisoara cu actiunea gata facuta zicand ca ma costa 150 ron eu raman un pic fara grai zic bine ce sa mai fac cand era deja scrisa si in mana mea ? Acum eu intreb :1 trebuie facut un contract doar pt atata lucru de depus le am depus eu la judecatorie ? am primit o chitanta in care este scris "unitatea -x ;Nr ord reg com/an -nicimic lipsa ;Cod fiscal -lipsa;Sediu -Hd atat;Jud Hd; SERIE HD NR.-NU ESTE ;CHITANTA NR 28; DIN DATA ZIUA -RESPECTIVA SCRISA;
AM PRIMIT DE LA -X-DICA EU;ADRESA -HUNEDOARA SI ATAT NIMIC ALTCEVA;SUMA DE -150 ADICA O SUTA CINZECI LEI; REPREZENTAND -ONORARIU AVOCAT ;CASIER SEMNATURA RESPECTIVULUI AVOCAT SO STAMPILA.INTREB ESTE BUNA CHITANTA PT A O DEPUNE CA sa-l obligati pe parat la plata cheltuielilor de judecata aferente prezentului proces? CE TREBUIA FACUT SAU CUM TREBUIA FACUT CORECT?SAU CE TREBUIA SCRIS?PT A MI FOLOSI CHITANTA.
MULTUMESC ANTICIPAT
in primul rand, trebuiau adresele complete, apoi codul fiscal, sediul cabinetului...
Trebuie sa va emita factura fiscala si chitanta.
Si aceste documente sa aiba completate toate rublicile.
Dupa cate mi-am dat eu seama este in regula. Intrucat chitantele sunt cu regim special si se stie de cine sunt emise. Asa ca puteti sa o depunbeti la dosar si instanta o sa va acorde cheltuielile de judecata cu siguranta.
Pe cine ati intrebat de vi s-a spus ca este gratis ? Femeia de serviciu, sau pe cine ???:rolleyes: Daca ati intrebat la registratura, din punctul lor de vedere este gratis, sau daca ati fi facut-o dvs. era gratis. In cazul unui avocat mi se pare foarte normal sa va coste.
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
eu.ro.lex a scris:

Pe cine ati intrebat de vi s-a spus ca este gratis ? Femeia de serviciu, sau pe cine ???:rolleyes: Daca ati intrebat la registratura, din punctul lor de vedere este gratis, sau daca ati fi facut-o dvs. era gratis. In cazul unui avocat mi se pare foarte normal sa va coste.

Nu pe o fosta colega de clasa din liceu care este avocata respectiva dar am zis ok la asa nu am comentat ma interesa daca este ok chitanta.Si poate va intrebati de ce?ei eu am sa va raspund ca atunci cand am cerut chitanta a urlat la mine si mia zis dar oricum este prea putin pt ce ti am zis!Deci dati-mi voie sa pun la ndoiala chitanta dansei daca este valabila sau nu.
A si inca ceva tot ce am cerut eu si daca a redactat-o ea nu era scris asa ca eu hartia ei nu am folosit-o si mi-am facut eu alta deci eu zic atata timp cat nu ma folosesc de serviciile tale nu cer prea mult avand in vedere ca suntem IN HUNEDOARA?
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
diana.eugenia, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz restituire arvuna... insusire arvuna prin neprezentare mariana58 mariana58 Buna ziua...va prezint situatia urmatoare _am vrut sa cumpar un apartament ,m-am intalnit cu proprietarul am vazut apartamentul si am cazut de acord la ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o societate cipriandinu85 cipriandinu85 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate comerciala - SRL, ce va avea un singur administrator - unic asociat. Doresc ca sediul social sa fie ... (vezi toată discuția)
Din ce bani platim avocatul/reprezentantul in instanta al asociatiei ? Daniel4x4 Daniel4x4 Buna seara ! Asociatia noastra a desemnat-o pe d-na Administrator pentru a ne reprezenta in instanta in procesele deschise pentru recuperarea restantelor de ... (vezi toată discuția)