Buna tuturor sunt Diana am o mica problema am mers la judecatorie si am intrebat pe cineva cum ar trebui sa se scrie o actiune pt majorare pensie lunara de intretinere pana aici ok.Mi s-a raspuns lasa ca ma ocup eu n te costa nimic dar vb mai tarziu si mi se spune iti trebuie sentinta si adeverinta respectivului parat eu ii le dau si dupa cateva ore se prezinta domnisoara cu actiunea gata facuta zicand ca ma costa 150 ron eu raman un pic fara grai zic bine ce sa mai fac cand era deja scrisa si in mana mea ? Acum eu intreb :1 trebuie facut un contract doar pt atata lucru de depus le am depus eu la judecatorie ? am primit o chitanta in care este scris "unitatea -x ;Nr ord reg com/an -nicimic lipsa ;Cod fiscal -lipsa;Sediu -Hd atat;Jud Hd; SERIE HD NR.-NU ESTE ;CHITANTA NR 28; DIN DATA ZIUA -RESPECTIVA SCRISA;
AM PRIMIT DE LA -X-DICA EU;ADRESA -HUNEDOARA SI ATAT NIMIC ALTCEVA;SUMA DE -150 ADICA O SUTA CINZECI LEI; REPREZENTAND -ONORARIU AVOCAT ;CASIER SEMNATURA RESPECTIVULUI AVOCAT SO STAMPILA.INTREB ESTE BUNA CHITANTA PT A O DEPUNE CA sa-l obligati pe parat la plata cheltuielilor de judecata aferente prezentului proces? CE TREBUIA FACUT SAU CUM TREBUIA FACUT CORECT?SAU CE TREBUIA SCRIS?PT A MI FOLOSI CHITANTA.
MULTUMESC ANTICIPAT
Chitanta este valabila si o puteti folosi pentru cheltuielile de judecata.Pe viitor, stabiliti mai clar ce e gratis.Faptul ca inscrisul intocmit de avocat nu l-ati folosit, va priveste.Acesta si-a dat silinta si a insirat pe hartie cunostintele sale.Exista si cazuri in care un avocat nu poate colabora prea bine cu un client, existand suspiciuni din partea acestuia din urma si atunci apare o ruptura, o nemultumire.Ce v-a enervat cel mai tare, este faptul ca e gratis si de fapt costa.Fiti mai atenta si folositi aceasta intamplare si in relatiile cu alte persoane, nu doar avocati, sa nu mai patiti la fel.
Acuma, nu insinuati ca va luat bani-degeaba-,Pina la urma ,este colega dvs. de liceu.Puteati la fel de bine sa nu platiti,serviciile. Anula chitanta si se rezolva.:)