avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz de acordare a dreptului de functionare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz de acordare a dreptului de functionare

Sunt proprietara unei cladiri care din constructie are destinatia de spatiu comercial , fiind mentionat acest lucru si in extrasul de carte funciara.La parterul cladirii avem o brutarie, care functioneaza de 11 ani si pana acum nu am deranjat pe nimeni. De curand am terminat amenajarea etajului unde intentionam sa deschidem un resraurant.Pentru acest lucru avem nevoie de autorizatia de functionare de la primarie , care ne solicita acordul vecinilor din dreapta si din stanga (de la casela invecinate) pentru depasirea programului peste ora 23.Unul din vecini nu este de acord , desi l-am asigurat ca nu va fi deranjat, casele neavand ziduri comune si neexistand geamuri care ar putea propaga zgomotul.Intrebarea mea este daca in conditiile in care nivelul de zgomot este in limitele admise de lage , cum se poate obtine aprobarea fara acordul unuia din vecini, si pentru aceasta ce masuratori trebuie efectuate si unde sa ma adresez penrtru efectuarea lor?
inainte sa incercati sa faceti masuratori, incercati sa "lamuriti " vecinul.Cred ca va fi mult mai putin costisitor.Pentru masuratori va puteti adresa la Protectia Mediului.
succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am la parter o brutarie smarius2000 smarius2000 De curand am cumparat un apartament la etajul 1, iar la parter am o brutarie, cum m-am grabit atunci si nu analizat toate datele, am sarit peste brutarie :( ... (vezi toată discuția)
Acord vecini constructie balcon parte ndan57 ndan57 Buna seara, un proprietar de la parter doreste sa-si construiasca un balcon. a luat toate toate aprobarile de la primarie, inspectoratul in constructii etc. nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie, din spatiu comercial in gradinita 2nuci 2nuci buna ziua am construit un imobil cu un regim de inaltime d+p+2. in PAC demisolul si parterul fiind declarate \\\"spatiu comercial\\\". Acum la finalizarea ... (vezi toată discuția)