Sunt proprietara unei cladiri care din constructie are destinatia de spatiu comercial , fiind mentionat acest lucru si in extrasul de carte funciara.La parterul cladirii avem o brutarie, care functioneaza de 11 ani si pana acum nu am deranjat pe nimeni. De curand am terminat amenajarea etajului unde intentionam sa deschidem un resraurant.Pentru acest lucru avem nevoie de autorizatia de functionare de la primarie , care ne solicita acordul vecinilor din dreapta si din stanga (de la casela invecinate) pentru depasirea programului peste ora 23.Unul din vecini nu este de acord , desi l-am asigurat ca nu va fi deranjat, casele neavand ziduri comune si neexistand geamuri care ar putea propaga zgomotul.Intrebarea mea este daca in conditiile in care nivelul de zgomot este in limitele admise de lage , cum se poate obtine aprobarea fara acordul unuia din vecini, si pentru aceasta ce masuratori trebuie efectuate si unde sa ma adresez penrtru efectuarea lor?
inainte sa incercati sa faceti masuratori, incercati sa "lamuriti " vecinul.Cred ca va fi mult mai putin costisitor.Pentru masuratori va puteti adresa la Protectia Mediului.
succes.