avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire pedepse si extradare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire pedepse si extradare

Buna ziua,

Am o cunostinta care executa o pedeapsa in Finlanda ( 1 an ) pentru furt si tot pentru furt are o decizie definitiva si irevocabila de 1an si 8 luni in Suedia. Am mai multe intrebari referitoare la cazul descris mai sus :
1, Fiind fapte concurente, se poate depune cerere de contopire? Cine poate depune aceasta cerere ( detinutul sau un avocat contractat ) si in ce tara....avand in vedere ca dupa ispasirea pedepsei in Finlanda - undeva prin luna septembrie a.c. - va fi dus in Suedia ptr executarea pedepsei de acolo?
2, Se poate depunere cerere de extradare pentru executarea restului de pedeapsa in tara, in Finlanda sau in Suedia?
3, Daca cineva poate veni cu solutii viabile si ar fi dispus sa discute cu sotia persoanei in cauza, va rog sa lasati un nr. de contact pe privat.


Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:54, 3 August 2013
Daca vreti contopire in strainatate vorbiti cu avocati de acolo.
Legea romana nu conteaza deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi ... Mincu66 Mincu66 Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi sa contopit pedeapsă cu o altă pedeapsă de 2 ani pe care o primisem înainte dar nu ... (vezi toată discuția)
Cer contopire sau contestatie la executare ? stef56 stef56 1. am fost condamnat 4 ani cu suspendare sub supraveghere 2. o fapta mai veche judecata dupa aceasta condamnare mi-a mai adus 1 an si 6 luni 3. instanta a ... (vezi toată discuția)