avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Deblocare cont bancar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Deblocare cont bancar

cum pot sa deblochez contul bancar? sa achit datoria la finante si dupa aceea se deblocheaza.....nu pot sa virez din banca direct la finante?
mentin ca am datorie de 8000 lei iar in contul meu este mai mult si nu am bani cash ca sa achit datoria....ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 12:07, 4 August 2013
vi s-a pus poprire pe contul bancar. uitati-va pe cont sa vedeti daca au fost retrasi banii de catre finante pana la nivelul creantei datorate si apoi mergeti la finante si faceti o cerere prin care solicitati sa constate incetata executarea silita, iar pe cale de consecinta finantele sa trimita la banca o adresa de sistare a popririi.
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2013
Mihaela Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de trecerea de la executarea silita bancara la executarea silita judecatoreasca znicolae9 znicolae9 In 2008 am facut un credit de nevoi personale, in euro, fara ipoteca. In 2010 am devenit somer si am incetat ptr cateva luni plata ratelor, motiv ptr care ... (vezi toată discuția)