avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

buna seara,sunt despartit de femeie,mai mult mi-a zpus ea sa plec...intr-un cuvant m-a dat afara,pare rusinos stiu.Suntem in Spania,nu suntem casatoriti,avem 2 copii si mi-a spus un prieten comun ca va merge sa ceara pensie alimentara.Eu am incercat sa o sun cu 2 zile dupa despartire,sa vorbim,despre copii,si despre noi.Eu vreau o familie,insa ea a renuntat la mine, pentru sora ei,cu care locuiam aici si a chemat-o si pe mama ei din tara sa o ajute....si cu sfaturi pt ca mama ei a avut o viata plina de barbati si facand copii cu 2 barbati si despartindu-se stie ce sfaturi sa ii dea la fica ei...acum eu nu am contract de munca aici,insa am lucrat tot timpul si la negru si aveam tot ce trebuia in casa.am incercat sa vb cu ea,i-am trimis mesaje si am intrebat-o ce sa dau la copii.....intr-un final imi raspunde imi spune sa o las in pace ca nu vrea nimic de la mine si ma face si psihopat ca o sun...acum dupa o luna de cand suntem despartiti vrea pensie alimentara.are sanse ? ar trebuia avocat pt a face asta? ca ea nu are bani de avocat.si daca eu vreau sa plec in tara in martie,ar trebui sa platesc in continuare din tara?......eu cred ca ea nu poate lua pensie si pana la urma o sa se intoarca la mine....asta as vrea.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturile părinteşti adrianlich adrianlich Am avut o relație în care a rezultat două fetițe minunate. Persoana cu care am stat a venit în tară(românia) ,ea lucuia de câți va ani în ... (vezi toată discuția)
O pot evacua pe mama din casă? Îi provoacă foarte mult stres fiicei mele, care e însărcinată Aligeorgi Aligeorgi Buna ziua De 6 luni de zile a venit mama mea sa locuiască cu fica mea și decand a venit face numai scandal și amenință ca va da foc.ficeii mele ii este ... (vezi toată discuția)
Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)