avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O pot evacua pe mama din casă? Îi provoacă foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O pot evacua pe mama din casă? Îi provoacă foarte mult stres fiicei mele, care e însărcinată

Buna ziua
De 6 luni de zile a venit mama mea sa locuiască cu fica mea și decand a venit face numai scandal și amenință ca va da foc.ficeii mele ii este frica fiind însărcinată și nu poate sa trăiască in stresul provocat de mama mea,
Poate suna Ciurdat dar eu cu mama mea nu am avut niciodată o relație buna .Ea a făcut foarte mult rău mie și copiilor mei
Dar am zis ca fiind bătrâna și” bolnava” poate s-a schimbat in al9 le-a ceas și vom putea traii ok liniște și pace ,dar acest lucru nu este posibil .
Eu nu sunt in țara ,ginerele meu la fel ,fiica mea este singura mama este diagnostica bolnava psihic .nu o vreau on preajma mea și a copiilor mei
Numai pot sa suport cum ii face viața un calvar fiicei mele amenințând in continuu
Am încercat sa vb cu ea sa înceteaze
Pleacă de acasă fără a spune ceva nu știe nimeni nimic de ea nu Răspunde la telf ,îmi este frica poate intr-o zi va da foc și îmi lasă copii pe drumuri
Nu știu cum sa procedez ..
ms puteți ajuta cu un sfat , va rog

Alte discuții în legătură

Ingrijire batran de catre o persoana cu handicap psihic gradul 3 Miranda_Siegfried Miranda_Siegfried Buna ziua, Am o problema cu o persoana care oficial nu are domniciliul la vecinul meu dar care neoficial locuiescte acolo impreuna cu fiica si ginerele ei. ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam silviu_bogdan silviu_bogdan Ma numesc Silviu, am 27 de ani si o mare rugaminte catre cei care se pricep. Sunt casatorit si impreuna cu sotia, de un an si ceva, avem in ingrijire o ... (vezi toată discuția)
Mostenire, protejare mostenitor clipa43 clipa43 buna ziua! am o fiica ce este bolnava de schizofrenie dar este stabilizata,lucreaza, este casatorita si amândoi locuiesc cu mine. apartamentul este al meu, ... (vezi toată discuția)