avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare - somaj din Germania in arest
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare - somaj din Germania in arest

daca am muncit 8ani si jumatate in Germania si mi
s-au facut acte de somaj acolo ,pot sa incasez somajul in Romania daca sunt in arest?

Alte discuții în legătură

Nevinovat pentru furt in germania sssssttt sssssttt pe data de 12 08 2013 am fost retinut in urma unui mandat de arestare european in perioada in care sunt acuzat eu nu am fost in germania si am si acte ... (vezi toată discuția)
Intrarea in tara a unui copil minor Roxana Ciobanu Roxana Ciobanu Buna. Am un copil de o luna si jumatate care a ramas in grija parintilor mei in Germania, eu fiind in Romania. Ce acte sunt necesare pentru a putea trece cu el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !dupa 8ani de germania ne-am întors in tara întrebarea ... Baltasaru Baltasaru Buna ziua !Dupa 8ani de Germania ne-am întors in tara întrebarea mea este putem beneficia de ajutor din partea statului pentru reintegrare ?Multumesc ... (vezi toată discuția)