avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua !Dupa 8ani de Germania ne-am întors in tara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua !Dupa 8ani de Germania ne-am întors in tara întrebarea ...

Buna ziua !Dupa 8ani de Germania ne-am întors in tara întrebarea mea este putem beneficia de ajutor din partea statului pentru reintegrare ?Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 18 Martie 2022
Nu aveti cum sa primiti somaj in tara ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt recent intors in tara, din germania si doresc somaj timoneaciprian timoneaciprian Buna ziua Sunt recent intors in tara, din Germania. Azi am mers la Agentia pentru fortele de munca si am cerut un ajutor de somaj pana cand imi voi gasi de ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj - taxe platite in germania bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Din iunie 2014 sunt angajat al unei firme germane, dar lucrez in Finlanda, singurul lucru care ma leaga de Germania fiind angajatorul si faptul ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti simona40 simona40 Buna ziua,ma bucur ca am gasit acest forum si sper ca voi primii un raspuns la intrebarea mea.Va rog sa-mi spune-ti daca am dreptu la ceva ajutor sau plati ... (vezi toată discuția)