Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei de participare in aceste conditii? (bineinteles renuntam la licitatie, nu-mi dau seama de ce nu declara castigatorul)
Nu va puteti retrage, daca nu s-a declarat castigatorul. Daca anuntati ca va retrageti pierdeti GP.
Cereti clarificari, AC avea obligatia sa va ceara prelungirea ofertei si GP. Sa nu o fi cerut si sa nu fi ajuns la dvs.
Dupa raspunsul dvs. i-am sunat, raspunsul a fost ca sunt inca in faza de analiza a ofertelor. Este in regula sa fac o adresa in care sa intreb despre situatia licitatiei, deoarece oferta noastra a expirat si nu am primit cerere de prelungire a ofertei si GP, din partea lor?
Verba volant...
Conform art.6, alin.2 din HG 925 AC avea obligatia de a va solicita prelungirea ofertei si GP. Faceti adresa scrisa si cereti -le clarificari, altfel va treziti respinsi ptr. ca nu mai aveti oferta valabila.
Daca mai aveti posibilitatea, prelungiti din proprie initiativa oferta si GP si comunicati-le si lor.
Si asa nu inteleg, aveau obligatia sa va comunice prelungirea perioadei de evaluare conform ultimelor modificari din OUG 34. Procedura este organizata dupa OUG 34 ?