avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Valabilitate autorizatie pana la semnarea contractului
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Valabilitate autorizatie pana la semnarea contractului

Buna ziua,

Aveti idee daca o autorizatie in baza careia un ofertant isi desfasoara activitatea (ofertata) trebuie sa fie valabila, ulterior depunerii ofertei, pana la momentul semnarii contractului?

In speta, un ofertant a participat la o procedura de licitatie, iar autorizatia sa i-a expirat ulterior depunerii si analizei conditiilor de calificare, insa inainte de declararea castigatoare a ofertei acestuia.

Sunt interesat sa formulez o contestatie la CNSC si am rugamintea sa imi spuneti daca pot folosi acest argument. Stiti cumva care ar fi temeiul legal din OUG 34/2006, sau HG 925/2006?

Multumesc,
George
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 12:10, 10 Iulie 2014
Sa inteleg ca autorizatia dumneavoastra era valabila la momentul depunerii ofertei.
Sunteti sigur ca AC nu v-a trimis pe clarificari sa ii transmiteti autorizatia reinnoita? Au mai fost cazuri cand s-au ratacit faxuri, etc.

Daca nu vi s-a solicitat pe clarificari si ati fost descalificat automat, depuneti contestatie, veti castiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie care nu se mai sfarseste corstef corstef Daca deschiderea ofertelor s-a facut la 04.11.2011, iar valabilitatea ofertei este de 90 de zile (pana la 04.02.2012) si, ca si ofertant nu am fost ... (vezi toată discuția)
Documente de calificare incomplete dddimitriu dddimitriu In urma cererii de oferta publicate pe SEAP, am participat la o licitatie a carui [b]castigator [/b](un SRL) are, conform procesului-verbal, [b]documentele de ... (vezi toată discuția)
Raspuns clarificare neluat in seama alexandru_grigoras alexandru_grigoras Se da urmatoarea situatie. Am participat la o procedura de cerere oferta pentru executia unor lucrari. In urma analizarii documentelor in timp mi-au fost ... (vezi toată discuția)