avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie care nu se mai sfarseste
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie care nu se mai sfarseste

Daca deschiderea ofertelor s-a facut la 04.11.2011, iar valabilitatea ofertei este de 90 de zile (pana la 04.02.2012) si, ca si ofertant nu am fost descalificat fiind inca in perioada de solicitari clarificari, pot sa modific oferta financiara, avand in vedere ca au trecut 6 luni?:">
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:17, 17 Mai 2012
Nu se modifica oferta financiara, se prelungeste valabilitatea ofertei.
Modificarea valorii ofertei financiare presupune ca prezentati o oferta alternativa, ceea ce duce la descalificare. Acum, depinde ce urmariti.
Imi spuneti va roooog si temeiul de drept.....un articol ceva, un act normativ?
Noi urmarim sa luam lucrarea, dar ......nu prea vor eiX-(ne tot solicita clarificari in speranta ca vor gasi ceva in neregula.
Multumesc pt amabilitate
Daca va referiti la modificarea ofertei financiare, art.79, alin.3 din HG 925.
Daca nu mai aveti rabdare, sau aveti indicii ca se tergiverseaza special procedura, faceti o notificare catre AC, conform art.256 ^1 din OUG 34 si atrageti -le atentia asupra respectarii art.93, alin.3 din HG 925 precum si art.200 din OUG 34.
nu vrem sa modificam oferta pentru ca ne-ar descalifica.
tin sa precizez ca au fost descalificati toti ofertantii mai putin ofertantul cu pretul cel mai mare si societatea noastra care a facut contestatie la CNSC, s-a ajuns la Curtea de Apel si am avut castig de cauza. .Acum, pentru ca le-am stricat planurile, ne tot solicita clarificari chiar aberante.
Dv spuneti sa fac notificare la AC....imi spuneti va rog ce institutie este? MULTUMESC INCA O DATA
AC = autoritate contractanta

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie pana la semnarea contractului Georgelius Georgelius Buna ziua, Aveti idee daca o autorizatie in baza careia un ofertant isi desfasoara activitatea (ofertata) trebuie sa fie valabila, ulterior depunerii ... (vezi toată discuția)
Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)