avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie care nu se mai sfarseste
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie care nu se mai sfarseste

Daca deschiderea ofertelor s-a facut la 04.11.2011, iar valabilitatea ofertei este de 90 de zile (pana la 04.02.2012) si, ca si ofertant nu am fost descalificat fiind inca in perioada de solicitari clarificari, pot sa modific oferta financiara, avand in vedere ca au trecut 6 luni?:">
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:17, 17 Mai 2012
:thumbup::vishenka:multumesc Alisssia
Ca sa aveti succes, va sfatuiesc sa cereti sprijinul unei persoane cu cunostinte juridice in domeniul achizitiilor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie pana la semnarea contractului Georgelius Georgelius Buna ziua, Aveti idee daca o autorizatie in baza careia un ofertant isi desfasoara activitatea (ofertata) trebuie sa fie valabila, ulterior depunerii ... (vezi toată discuția)
Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)