avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila la accident usor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila la accident usor

va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in 10.080.2013 am avut un accident cu un cetatean din piatra neamt, am primit de la el copii dupa asigurarea si c.i insa asiguratorul lui imi cere-copie talon,copie permis,poze cu masina lui unde e lovita si declaratia celui care ma lovit.Sfatuiti-ma cum sa procedez persoana nu-mi raspunde la telefon.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: b_salcie , utilizator 10:44, 16 August 2013
Problema s-ar fi rezolvat daca, dupa producerea accidentului de circulatie, v-ati fi prezentat impreuna la societatea de asigurare. Dosarul de dauna nefiind complet nu poate sa-si urmeze cursul. Trebuie sa convingeti pe celalalt conducator auto ca este mai bine pentru el sa se prezinte de buna voie la societatea de asigurare pentru completarea dosarului decat un proces pe care il va pierde si va plati pe langa dauna produsa si cheltuielile de judecata.
va multumesc pt raspuns sanatate
Are dreptate dl expert. Si eu am patit-o in urma cu cca 3 sapt. Am incheiat acea constatare amiabila si a 2-a zi am fost impreuna la asigurator. Ne-au cerut actele de care dvs faceti vorbire,am dat cate o declaratie fiecare cond. auto implicat in accid, iar dosarul a fost trimis " LA CENTRU",pentru acceptul platii daunei, de unde nu mai primesc nici un raspuns. Cred ca cel mai intelept lucru ar fi fost sa chemam politia la fata locului, iar cu pv intocmit puteam merge mai cu incredere in instanta. Asa....
la ce firma de asigurari a-ti patit-o [ eu am probleme cu [EDITAT]]
Ultima modificare: Marți, 13 August 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Eu la [EDITAT]. Despre amandoua am auzit vorbindu-se numai de rau. Ramane sa ne convingem. Si azi dim am sunat si mi-au spus ca nu a venit acceptul. Mai astept putin dupa care cred ca voi face o sesizare la Comisia de supraveghere a asigurarilor.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2013
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)
Rca jenicaprod jenicaprod In cat timp, o societate de asigurari trebuie sa-ti dea un raspuns privind acceptul (ne acceptul) la plata daunelor rezultate in urma unui accident de ... (vezi toată discuția)