avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de noapte+baza de calcul concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de noapte+baza de calcul concediu medical

Buna ziua,
As dori sa stiu sporul de noapte daca difera de la o luna la alta se introduce in revisal?
la concediu medical se iau in considerare sporurile la calcularea bazei de calcul ?
Cel mai recent răspuns: Sorina Ivan , Consultant resurse umane 19:55, 5 August 2013
deci,sa inteleg ca daca ar avea trei luni de zile cm in continuare tot baza de calcul de pe cm initial trebuie sa iau?
da, asa este. Daca salariatul va va aduce timp de 3 luni concediu medical "in continuare" dumneavoastra veti folosi aceiasi baza de calcul ca la concediul initial.

Numai bine,
Sorina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula calcul salariu avocatnetforumuser avocatnetforumuser Am o curiozitate: mama mea e angajata la o firma unde se lucreaza in weekend, in august a avut concediu medical 22-28, liberele din sapt 21-27 erau 21 si 25, ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical rosu gheorghe rosu gheorghe Care sunt contributiile si impozitul ce se aplica venitului brut din concediu medical pentru a se ajunge la retributia neta a acestuia? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Izabella96 Izabella96 Buna ziua,ma puteți ajuta și pe mine cu calcularea concediului medical...salariul brut pe ultimele 6 luni este de 8500 lei...zile lucrătoare in ultimele 6 ... (vezi toată discuția)