In anul 2007 am obtinut autorizatie de la Consiliul local pentru construirea unui balcon in suprafata de 2,99 mp. In 2008 am finalizat lucrarile la balcon , dar in suprafata de 8,30 mp si nu am mai continuat cu alipirea si intabularea balconului. In anul 2013 pentru a intra in legalitate si a intabula respectiva constructie(balcon), am facut toate demersurile necesare cerute de lege , respectiv , cerere de urbanism , aviz de la mediu, intocmire PUD,plan Releveu ,expertiza tehanica a constructiei, aviz de la Inspectoratul Judetean in Constructii si toata documentatia am depus-o la Primaria de care apartine imobilul, pentru a obtine autorizatia de constructie pe suprafata reala si intrarea in legalitate . De la Primarie mi s-a comunicat ca sunt pasibila de amenda. Mentionez inca o data constructia a fost finalizata in 2008 si aveam cunostiinta ca Legea prevedea ca orice constructie chiar si abuziva poate fi sanctionata pana in termen de 2 ani. Sunt pasibila de amenda? sau asta contravine Legi care dupa 2 ani si-a incetat efectul?
Va multumesc!