avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nerespectarea autorizatiei de constructie (balcon)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nerespectarea autorizatiei de constructie (balcon)

In anul 2007 am obtinut autorizatie de la Consiliul local pentru construirea unui balcon in suprafata de 2,99 mp. In 2008 am finalizat lucrarile la balcon , dar in suprafata de 8,30 mp si nu am mai continuat cu alipirea si intabularea balconului. In anul 2013 pentru a intra in legalitate si a intabula respectiva constructie(balcon), am facut toate demersurile necesare cerute de lege , respectiv , cerere de urbanism , aviz de la mediu, intocmire PUD,plan Releveu ,expertiza tehanica a constructiei, aviz de la Inspectoratul Judetean in Constructii si toata documentatia am depus-o la Primaria de care apartine imobilul, pentru a obtine autorizatia de constructie pe suprafata reala si intrarea in legalitate . De la Primarie mi s-a comunicat ca sunt pasibila de amenda. Mentionez inca o data constructia a fost finalizata in 2008 si aveam cunostiinta ca Legea prevedea ca orice constructie chiar si abuziva poate fi sanctionata pana in termen de 2 ani. Sunt pasibila de amenda? sau asta contravine Legi care dupa 2 ani si-a incetat efectul?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Balcon construit la parterul blocului, alipit unui apartament proprietate rucub rucub buna seara tuturor !! o intrebare legata de construire unui balcon alipit apartamentului proprietate ................... - balconul este construit in anul ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)