avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda

as dori sa ma ajutati sotul meu lucreaza pe un camion de 3,5 tone ca sofer extern in luna aprilie a fost oprit de politie pt control si dupa tri luni ne-am trezit cu o amenda acasa in care politia spune ca nu i-a aratat nici o foaie cu timpii de condus dar noi o avem stampilata de politia germana as dori sa stiu ce pot face in cazul acesta si ce lege este pt conducatorii pe camion 3.5 tone si ce foaie de parcurs este si pt cite zile trebuie sa aiba acele foi multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 5 August 2013
Ce politie l-a oprit pt control pe sotul dvs.? cea din Romania sau cea din Germania?
Procesul-verbal de constatare a contraventiei se poate intocmi in maxim 6 luni de la constatarea contraventiei, deci dupa 3 luni ar parea in regula...
Pentru ce contraventie a fost sanctionat(mai exact), incadrarea stabilita de agentul constatator?
Un act normativ ar fi OG 27/2011
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
Ciprian_st, utilizator
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati ce autoritate a constat si a consemnat contraventia ,pentru ca procedurile sunt diferite in cele 2 tari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal alinauim alinauim Buna ziua, In urma cu 7 zile i-au luat permisul sotului meu (sofer de camion)....se afla pe un drum cu 4 benzi si la o trecere de pietoni s-au angajat in ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Transport marfa international ue (uk) Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. O scurta intrebare as dori sa va adresez: ce documente sunt necesare pentru a transporta (legal) diverse produse in UK? Nu ma refer la cele ... (vezi toată discuția)