avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere pierdut, riscuri in caz de control
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere pierdut, riscuri in caz de control

Daca stie cineva va rog sa mi raspundeti ...pierdut permis azi ...maine trebuie sa fac un drum de 800 de km cu masina ..as vrea sa stiu ce risc daca sunt prinsa fara carnet de conducere ...multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 21:37, 5 August 2013
Daca permisul este valabil in baza de date a Politiei, riscati sa primiti amenda pentru ca nu aveati actele la Dvs. in momentul controlului.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
Avocat Draghici Cornelia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins de 2 ori cu carnet suspendat, cu proces pe rol... sfaturi !!! p1xel p1xel As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul de conducere auto si a scapa de incidenta penala sau inchisoare, tinand cont de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Ridicarea permisului de conducere maryo1975 maryo1975 Pe scurt,intr-o noapte ma deplasam cu masina personala pe un drum public.Eu eram in dreapta deoarece consumasem bauturi alcoolice,iar masina era condusa de un ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis - prima abatere VIKY2011 VIKY2011 prietenul meu a condus fara permis,fiind la prima abatere.a fost dus la sectie ca sa dea declaratii.urma sa faca scoala de soferi.as vrea sa stiu ce se va ... (vezi toată discuția)