buna ziua.Locuiesc in Timisoara cu flotant si doresc sa deschid un ONG cu domeniul de activitate sportiv. Am solicita ca sediu locuinta (casa) unor buni prieteni fara a desfasura activitate la acest sediu. Vor avea de platit impozit pentru acest caz? Au loc alte schimbari privind aceea adresa stabila care nu imi apartine de drept ci sunt doar ajutat pentru a avea un sediu ?
Incheiati un contract de comodat cu proprietarii acelui spatiu, in care veti mentiona ca se va folosi ( intregul spatiu sau doar o parte din el) doar ca sediu al asociatiei. Fiind vorba despre o folosinta gratuita, nu se va percepe impozit si nici nu vor interveni alte modificari. Contractul il incheiati pe o perioada determinat, eventual cu posibilitate de prelungire la data expirarii iar cu acest contract puteti sa efectuati apoi demersurile de inregistrare a asociatiei pe care doriti sa o constituiti.
Asociatii ong
costybracon
Buna.
As dori sa stiu daca se poate sa aflu urmatoarele.
Suntem o asociatie sportiva non profit pentru persoane cu dizabilitati. in momentul in care ne-am ... (vezi toată discuția)