avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Declaratie de conformitate UE conf. HG 322/2013
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Declaratie de conformitate UE conf. HG 322/2013

Buna ziua,

Am cateva intrebari legate de acest nou HG 322/2013
1. Este obligatorie livrarea EEE cu declaratia de conformitate UE tradusa in romana, sau putem tine aceste declaratii in format electronic pe site, clientii avand posibilitatea sa si le downloadeze.
2. Daca avem o astfel de declaratie de conformitate UE nu trebuie sa mai facem si declaratia de conformitate cf. HGR nr. 1.022 /2002?
3. In situatia in care avem un numar mare de EEE-uri pe care le introducem pe piata ca importatori putem face o declaratie globala valabila pentru toate EEE-urile sau trebuie sa traducem fiecare declaratie in parte venita de la producator.

Multumesc

Alte discuții în legătură

P.f.a platitor de t.v.a ContSters83016 ContSters83016 Am si eu niste nelamuriri ,de curand am infintat un PFA platitor de tva ,conform codului CAEN am optat pt doua tipuri de activitati ,comert cu amanuntu in ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru verde RobertR RobertR Buna ziua. Va rog, ajutor! O firma la care tin contabilitatea a facut import de aparate electrice din 2010 pana in prezent si nu a aplicat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Declaratie de conformitate sarabana sarabana Buna ziua, In urma cu o luna am avut un control de la Inspectia Muncii (supravegherea pietii). Noi suntem importatori de scule de mana si aparate de sudura. ... (vezi toată discuția)