in luna octombrie 2012 mi s-a pus poprire pe salariu pentru un leasing prin Mycar.
In luna iulie 2013, la data de 9 iulie am incetat contractul de munca la compania unde mi se stabilise poprirea pe salariu.
La cateva zile dupa incheierea contractului de munca, am primit acasa prin posta o factura fiscala emisa de Mycar pentru aceeasi suma pe care o achitam prin poprirea pe salariu. Din pacate, nu pot achita acea factura intrucat salariul primit pe cele cateva zile de munca din iulie nu acopera acele cheltuieli.
Acea suma poprita era virata de catre compania la care lucram in contul executorului judecatoresc.
In aceasta situatie, cum treuie sa procedez?
trebuie sa aduc la cunostinta executorului judecatoresc si celor de la Mycar faptul ca am incetat contractul de munca?
La fel, va trebui sa le aduc la cunostinta cand voi semna un alt contract de munca?
Se poate sa le virez eu direct in cont o treime din salariul net? In contul cui va gtrebui sa virez: al executorului sau al celor de la Mycar?
Trebuie sa notificati executorul ca nu mai aveti loc de munca si sa discutati despre posibilitati de esalonare a platii est., toata schema de poprire se decurge prin executor.
Prin ce modalitate imi recomandati sa fac notificarea catre judecator? Telefon, email, scrisoare cu confirmare de primire, etc?
Exista un termen limita ca si perioada in care trebuie sa fac aceasta notificare din momentul in care mi s-a incheiat contractul de munca?
Blocare cont salariu
liana-70
Eu si sotul am girat un credit pentru o firma in 2005. Acum banca ne-a blocat toate conturile inclusiv cele de salariu. Am actionat in judecata si probabil se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
Adrian_Y
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie:
In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)