avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima accident rutier

Am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni. nu am avut oasele fracturate,decat rani,contuzii,hematom,nu am putut sa merg bine decat dupa 3 saptamani.in prima saptamana deloc. persoana care m a lovit nu mi a dat nicio suma de bani. dupa depunerea plangerii la politie impreuna cu certificatul medico-legal, ce ar trebuii sa fac ,sa ma duc sa depun o plangere in instanta sau sa astept sa inainteze dosarul de la politie catre instanta. va multumesc
Cel mai recent răspuns: MajorTunde , utilizator 02:06, 10 August 2013
Ce vreti sa faceti cu copia dupa certificatul medico-legal?
sa imi fac eu un dosar sa l depun la judecatorie undeva. sunt total in ceata de ce se intampla...trebuia sa i ridice permisul dupa dovada de 15 zile, astazi am vazut ca si conducea masina.
Nici vorba de asa ceva, nu aveti dvs ce dosar sa depuneti la judecatorie.
nu stiu ce sa fac,spuneti mi dumneavoastra,eu nu pot angara un avocat
Cate zile de ingrijiri medicale aveti trecute in cerificatul medico-legal?

Alte discuții în legătură

Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sevilla28 sevilla28 daca am depus plangere la politie si plangere penala la parchet in care ma constitui parte civila si am primit raspuns de la parchet ca plangerea a fost ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica ema_r ema_r Va rog sa ma ajutati cu un sfat si anume ce pot face in urma unei agresiuni fizice cu vatamare corporala. Am depus plangere la politie si urmeaza sa obtin ... (vezi toată discuția)