Am fost victima unui accident rutier pe trecerea de pietoni. nu am avut oasele fracturate,decat rani,contuzii,hematom,nu am putut sa merg bine decat dupa 3 saptamani.in prima saptamana deloc. persoana care m a lovit nu mi a dat nicio suma de bani. dupa depunerea plangerii la politie impreuna cu certificatul medico-legal, ce ar trebuii sa fac ,sa ma duc sa depun o plangere in instanta sau sa astept sa inainteze dosarul de la politie catre instanta. va multumesc
sa imi fac eu un dosar sa l depun la judecatorie undeva. sunt total in ceata de ce se intampla...trebuia sa i ridice permisul dupa dovada de 15 zile, astazi am vazut ca si conducea masina.
Furt calificat
sevilla28
daca am depus plangere la politie si plangere penala la parchet in care ma constitui parte civila si am primit raspuns de la parchet ca plangerea a fost ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica
ema_r
Va rog sa ma ajutati cu un sfat si anume ce pot face in urma unei agresiuni fizice cu vatamare corporala. Am depus plangere la politie si urmeaza sa obtin ... (vezi toată discuția)