avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am refuzat substante deratizare de la PRIMARIE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am refuzat substante deratizare de la PRIMARIE

locuiesc la curte si doua persoane care s-au recomandat ca sant de la PRIMARIE mi-au cerut buletinul pentru a-mi da niste subst.deratizare,insa nu am avut increderea necesara sa le dau actul iar ele m-au amenintat ca voi primi amenda si ca sant obligata sa semnez ca refuz acest lucru.Este LEGAL sa primesc amenda?
'eram obligata sa primesc ce mi-a trimis PRIMARIA?VA multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 10:46, 9 August 2013
Chiar daca primiti o astfel de amenda o puteti contesta. Reprezentantii primariei nu va pot obliga sa primiti substante chimice a caror utilizare nu o stapaniti. Ei aveau cel mult obligatia de a face deratizarea nu de a plasa materiale chimice cu potential toxic catre cetateni.
va multumesc pentru raspuns.As dori sa va mai intreb unde poate fi constestata aceasta amenda?am nevoie de un avocat?inca o data multumesc anticipat
NU PRIMITI si nici nu veti primi VREO AMENDA. Cei care v-au amenintat probabil ca erau cu 8 clase. Cei de la primarie NU va vor da amenda in mod SIGUR.
Buna ziua . Foarte bine ati facut ! Cred ca este vorba de niste acoliti ai administratiei locale , sau impostori sadea , care incearca sa pacaleasca cetatenii . Noi , ca si proprietari nu ne subordonam , in niciun fel , primariei sau altor politruci . Aia sunt platiti de noi sa administreze , pe banii nostrii , urbea . ia din primarie conduc doar sistemul lor de subordonati , birocratic .
Filmati si inregistrati acesti indivizi ! Neimplicarea noastra si credulitatea fara limite ne va costa .
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2013
IonPopescu-B, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea asociatiei este ilegala ! IonPopescu-B IonPopescu-B Bună ziua. În mai 2010,la ad.generală,cenzorul a arătat că președintele deturnase 8.000 de lei din banii pentru plata utilităților. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Deversare ape fecaloid menajere anti77 anti77 M-am mutat cu familia de la oras intr-un presupus mediu mai curat la un sat intr-o casa construita 1975, numai ca sa aflu ca vecinii devarsa ape fecaloid ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)