locuiesc la curte si doua persoane care s-au recomandat ca sant de la PRIMARIE mi-au cerut buletinul pentru a-mi da niste subst.deratizare,insa nu am avut increderea necesara sa le dau actul iar ele m-au amenintat ca voi primi amenda si ca sant obligata sa semnez ca refuz acest lucru.Este LEGAL sa primesc amenda?
'eram obligata sa primesc ce mi-a trimis PRIMARIA?VA multumesc anticipat
Chiar daca primiti o astfel de amenda o puteti contesta. Reprezentantii primariei nu va pot obliga sa primiti substante chimice a caror utilizare nu o stapaniti. Ei aveau cel mult obligatia de a face deratizarea nu de a plasa materiale chimice cu potential toxic catre cetateni.
NU PRIMITI si nici nu veti primi VREO AMENDA. Cei care v-au amenintat probabil ca erau cu 8 clase. Cei de la primarie NU va vor da amenda in mod SIGUR.
Buna ziua . Foarte bine ati facut ! Cred ca este vorba de niste acoliti ai administratiei locale , sau impostori sadea , care incearca sa pacaleasca cetatenii . Noi , ca si proprietari nu ne subordonam , in niciun fel , primariei sau altor politruci . Aia sunt platiti de noi sa administreze , pe banii nostrii , urbea . ia din primarie conduc doar sistemul lor de subordonati , birocratic .
Filmati si inregistrati acesti indivizi ! Neimplicarea noastra si credulitatea fara limite ne va costa .
Dezinsectie
zanaisa
Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)