avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate plati taxa de timbru pentru divort in acelasi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate plati taxa de timbru pentru divort in acelasi judet dar alta localitate ?

Buna ziua !
Ma intereseaza daca pot plati taxa de timbru pentru divort in localitatea unde am resedinta momentan ? Adresa din CI este in Sighisoara ( unde am avut ultimul domiciliul comun si Judecatoria tot acolo este), dar eu stau deja in Tg.Mures. Este alta localitate dar acelasi judet.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: barabasmelinda12 , utilizator 13:48, 6 August 2013
Taxa de timbru se plateste la trezoreria de la domiciliul/resedinta platitorului, evident ca o puteti plati acolo unde locuiti.
Multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu ->efecte asupra procesului judiciar carlitosbest carlitosbest Am doua intrebari: 1. Daca cand a fost introdusa actiunea aveam un domiciliu (actiunea s-a introdus la instanta de pe raza domiciuliului cu viza de flotant) ... (vezi toată discuția)
cerere divort sergiu05 sergiu05 Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt ... (vezi toată discuția)
Divort - sotia este in strainatate nicusor75 nicusor75 buna ziua vreau sa divortez fara a pune avocat pt ca nu am baniunde trebuie sa ma adresez si ce taxe se plateste eu cu fosta nu mai sunt la o luna dupa ce am ... (vezi toată discuția)