avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitionare contract lucrari de reparatii curente si ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitionare contract lucrari de reparatii curente si renovare

Sunt autoritate contractanta, am o lucrare in valoare de 30.000 lei aprox 6500 euro pentru achizitionarea unui contract de lucrari reparatii si renovare.Am rugamintea sa-mi spuneti ce documente trebuie sa contina dosarul meu respectiv note de estimare, justificative si daca valoarea mea in euro depaseste 5000 euro trebuie sa transmit in seap notificare cf.art.19 alin.2 din OUG 34/2006 actualizat.Va multumesc!
ps.Valoarea estimata din nota de estimare a valorii este realizata de catre 3 societati, eu neavand cunostinte in acest domeniu.Este corect?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Oug 77/2012 soledad soledad Modificarea art. 19 din OUG 34/2006, prin introducerea art. 19\'1, impune autorităţii contractante transmiterea în SEAP a unei NOTIFICÃRI privind ... (vezi toată discuția)
Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)