avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CONSTRUIRE P+1 IN LOC DE P+2
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CONSTRUIRE P+1 IN LOC DE P+2

Buna ziua
As vrea sa aflu care sunt consecintele si ce probleme as putea avea, daca in loc de construirea unei case P+2 (pentru care am autorizatie de constructie) construiesc un P+1. Motivele sunt de ordin financiar si au aparut dupa primirea autorizatiei de constructie.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 09:52, 20 Martie 2009
S-ar putea sa aveti probleme la eliberarea certificatului pentru notarea contructiei in cartea funciara, care se emite de catre primaria care a emis si autorizatia de constructie, ori daca se constata ca nu ati respectat prevederile autorizatiei sa nu vi se elibereze. Ati avea posibilitatea sa solicitati modificarea proiectului si emiterea unei noi autorizatii, asta daca in zona in care construiti prin PUG este stabilit un regim de inaltime de P+1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie atepelus atepelus Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba o documentatie ... (vezi toată discuția)