avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand cu un act fals intocmit de primarie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand cu un act fals intocmit de primarie...

Cand cu un act fals intocmit de primarie se suprapune pe domiciliul unei terte persoane s-a violat domiciliul acelei persoane care detine acte legale pe o suprafata de teren de peste 50 ani?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 16:36, 6 August 2013
violarea de domiciliu este infractiune si se refera la cu totul altceva.

"Patrunderea fara drept, în orice mod, într-o locuinţa, încapere, dependinţa sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fara consimţamântul persoanei care le foloseşte, sau refuzul de a le parasi la cererea acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 4 ani.
În cazul în care fapa se savârşeşte de o persoana înarmata, de 2 sau mai multe persoane împreuna, în timpul nopţii sau prin folosire de calitaţi mincinoase, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
Dar care art. daca ai putea sa-mi raspunzi.
Stimate forumist,

O analiză juridică nu se poate face în modul arătat de către dvs: dacă nu art x care articol?

Problemele de drept se cer a fi analizate ținând cont de toate împrejurările speței, altfel, o încadrare de genul abuz în serviciu, ori fals intelectual, ori...etc, deși facilă, ar fi complet neprofesionistă.

Cel mai bine ar fi să consultați un avocat, mai ales că, din mesajele pe care le-ați postat, văd că ați pierdut deja fondul unai acțiuni în justiție.

Cu stimă.

P.S. Vă rog să nu mai deschideți noi discuții cu același subiect, câtă vreme aveți posibilitatea continuării celei inițiale.

Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituie infractiune de violare de domiciliu? student97 student97 Un barbat major patrunde intr-o livada imprejmuita cu un gard pe care se afla un panou de atentionare prin care se interzice accesul. Este violare de ... (vezi toată discuția)
Am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele taifun taifun am patruns pe fereastra in apartamentul iubitei mele ,noaptea , si m-a vazut cum am sarit geamul sa fug fratele iubitei mele.a chemat politia, si a dat ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu; bedeag bedeag va prezint un caz..Sotul se duce la domiciliul nasului lor de familie pentru a-si chema sotia( pe care cu o saptamana inainte a batut-o ) acasa impreuna cu ... (vezi toată discuția)