Buna ziua! Speta: Cum se poate apara un cetatean care detine o parcela langa casa (care i-a revenit in urma partajului intre frati pe baza unei sentinte judecatoresti, dar pe care nu este intabulat) impotriva abuzurilor primariei din localitate care doreste sa darame gardul (in speta maine) parcelei cetateanului pentru realizarea unui proiect cu fonduri europene? Poate primaria sa faca asa ceva cu forta daca nu prezinta nici un act legal, doar ca vrea sa realizeze un proiect?
NU poate! teoretic drepturile provenite din mosteniri sunt extratabulare si nu este necesara intabularea pentru recunoastrea lor! Eu va sfatuiesc sa demarati procedura de intabulare totusi! daca primaria se opune.. va judecati cu ea.. iar dupa intabulare.. slabe sanse sa mai poata face ceva!
Procedura de expropriere... singura posibila in cazul dumneavoastra este foarte greoaie!
in afara de expropriere nu poate face nimic!
Daca ii amenintati cu un un abuz in serviciu se vor potoli toti ( de la primar...pana la cel mai fraier trepadus)! Daca nu se potolesc... sunati la 112 si cand vine politia faceti plangere pentru tulburare de posesie si abuz in servicu! Nu cred ca se va ajunge acolo!
Plangere cadastru
godspeed
Am o plangere impotriva incheierii de respingere a cererii mele de intabulare pe motiv ca parcela invecinata intabulata se suprapune cu a mea in proportie de ... (vezi toată discuția)