avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Dosar prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Dosar prima casa

buna ziua . intrebarea urmatoarea mea ar fi : dosarul meu de credit prima casa a trecut de banca si in data de 23 iulie 2013 s-a trimis dosarul la fondul de garantare . Deja astazi s-au facut 10 zile de cand dosarul nu s-a intors de la fond . Consilierul bancar spune ca vede zilnic in ce stadiu este dosarul , ca nu sunt probleme si ca este validat . Am sunat si la fondul de garantare dar nu se mai dau informatii decat catre banci . Credeti ca daca ar fi ceva probleme fondul de garantare ar fi anuntat pana acum ? cat credeti ca mai dureaza aprobarea ?
Cel mai recent răspuns: ionutchy , utilizator 17:05, 14 Noiembrie 2017
Poate dura si o Luna de zile. Oricum Banca va anunta daca exista probleme.
Va multumesc pt raspuns , dar totusi in astea 10 zile daca existau probleme la fond ( CRED CA CINEVA TOTUSI A ANALIZAT DOSARUL IN CELE 10 ZILE ) banca trebuia sa stie deja .
Buna,
Ma confrunt exact cu aceeasi problema ca si dvs.
Astept de 8 zile si nu am nici un raspuns.Dvs. intre timp a-ti mai aflat ceva?V-as fi recunoscatoare pentru raspuns.
Multumesc
buna. am sunat aproape zilnic la banca si la cei de la fondul de garantare dar nu vor sa dea amanunte persoanelor fizice decat celor de la banca . ieri am gasit o doamna mai draguta , am dat nr de dosar si mi-a zis ca este aprobat si ca pe luni o sa fie cantractul la banca . sincera sa fiu tot nu mai am incredere. probabil a zis asa sa scape mai repede de mine ? chiar nu stiu ce sa mai zic . dosarul meu este plecat la fond in data de 23. 07. 2013.
am sunat din nou la fondul de garantare si am dat nr de dosar . mi-a zis ca a fost aprobat ieri si ca pe marti ajunge la banca . sa am incredere ?

Alte discuții în legătură

Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar banca emil_s emil_s Buna, As avea nevoie de cateva sfaturi pentru a sti in continuare ce am de facut. In scumpa noastra tara s a ajuns sa ai nevoie de avocat sau sa angajezi ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)