buna ziua . intrebarea urmatoarea mea ar fi : dosarul meu de credit prima casa a trecut de banca si in data de 23 iulie 2013 s-a trimis dosarul la fondul de garantare . Deja astazi s-au facut 10 zile de cand dosarul nu s-a intors de la fond . Consilierul bancar spune ca vede zilnic in ce stadiu este dosarul , ca nu sunt probleme si ca este validat . Am sunat si la fondul de garantare dar nu se mai dau informatii decat catre banci . Credeti ca daca ar fi ceva probleme fondul de garantare ar fi anuntat pana acum ? cat credeti ca mai dureaza aprobarea ?
in sfarsit un semn de la banca . a dat k fondul de garantare si acum asteapta banca contractul . un semn bun nu ? sper ca luni sau marti sa ma sune banca .
Buna,
aveti vreo noutate?a ajuns dosarul la banca sa puteti incepe demersurile pentru semnarea contractului?am sunat si eu la Fond si mi s-a spus ca este in lucru la stadiul juridic.
M-as bucura daca m-ati tine la curent in cazul in care a-ti mai primit vreo veste de la banca.
Multumesc
buna. inca nu a ajuns la banca contractul . am sunat pe data de 13 la fond , dosarul nu plecase de la ei . este aprobat , urma sa treaca curierul bancii sa il ridice si sa-l duca in centrala . de acolo il trimite spre sucursala . se misca totusi cu viteza melcului si nu stiu de ce . se joaca cu nervii nostrii . astazi nu se lucreaza ......... astept . cum ma anunta banca sa ma duc la ei o sa scriu pe forum . oricum am intrebat de 2 ori daca este aprobat dosarul la fond si a spus ca da .bafta multa si tie si cu putin noroc o sa trecem si de oful asta .
Buna ziua! O intrebare daca ma poate ajuta cineva: mi sa aprobat dosarul la fond pe data de 8 si nu stiu cat ar mai dura pana primeste banca contractele?multumesc!
Concediu medical
ALINACARSTEA
Buna Ziua
Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care:
in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar banca
emil_s
Buna,
As avea nevoie de cateva sfaturi pentru a sti in continuare ce am de facut.
In scumpa noastra tara s a ajuns sa ai nevoie de avocat sau sa angajezi ... (vezi toată discuția)