avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Dosar prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Dosar prima casa

buna ziua . intrebarea urmatoarea mea ar fi : dosarul meu de credit prima casa a trecut de banca si in data de 23 iulie 2013 s-a trimis dosarul la fondul de garantare . Deja astazi s-au facut 10 zile de cand dosarul nu s-a intors de la fond . Consilierul bancar spune ca vede zilnic in ce stadiu este dosarul , ca nu sunt probleme si ca este validat . Am sunat si la fondul de garantare dar nu se mai dau informatii decat catre banci . Credeti ca daca ar fi ceva probleme fondul de garantare ar fi anuntat pana acum ? cat credeti ca mai dureaza aprobarea ?
Cel mai recent răspuns: ionutchy , utilizator 17:05, 14 Noiembrie 2017
in sfarsit un semn de la banca . a dat k fondul de garantare si acum asteapta banca contractul . un semn bun nu ? sper ca luni sau marti sa ma sune banca .
Buna,
aveti vreo noutate?a ajuns dosarul la banca sa puteti incepe demersurile pentru semnarea contractului?am sunat si eu la Fond si mi s-a spus ca este in lucru la stadiul juridic.
M-as bucura daca m-ati tine la curent in cazul in care a-ti mai primit vreo veste de la banca.
Multumesc
buna. inca nu a ajuns la banca contractul . am sunat pe data de 13 la fond , dosarul nu plecase de la ei . este aprobat , urma sa treaca curierul bancii sa il ridice si sa-l duca in centrala . de acolo il trimite spre sucursala . se misca totusi cu viteza melcului si nu stiu de ce . se joaca cu nervii nostrii . astazi nu se lucreaza ......... astept . cum ma anunta banca sa ma duc la ei o sa scriu pe forum . oricum am intrebat de 2 ori daca este aprobat dosarul la fond si a spus ca da .bafta multa si tie si cu putin noroc o sa trecem si de oful asta .
buna . in sfarsit m-a sunat de la banca . a ajuns contractul ieri de la fond . pe data de 26 m-am programat la notar .va doresc mult noroc la toti .
Buna ziua! O intrebare daca ma poate ajuta cineva: mi sa aprobat dosarul la fond pe data de 8 si nu stiu cat ar mai dura pana primeste banca contractele?multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna Ziua Stie cineva [b]cat voi lua eu concediu medical[/b] in situatia in care: in data de [b]22 ianuarie 2013[/b] am terminat concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar banca emil_s emil_s Buna, As avea nevoie de cateva sfaturi pentru a sti in continuare ce am de facut. In scumpa noastra tara s a ajuns sa ai nevoie de avocat sau sa angajezi ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)