...politistul de la ghiseu imi raspunde: N avem coli de scris !
Merge si sotia mea sa sesizeze la alta sectie de politie. Acolo este intampinata cu coli si instrumente de scris.
Politia Romana are formulare tip pt depunerea sesizarilor ?Nu intra in atributiile lor sa ofere cetateanului o coala de scris deoarece au fonduri alocate de la buget pt rechizite? Hm, POLITIA ROMANA moderna, eficace si la dispozitia cetateanului ...
pentru sesizare,plangere nu exista formulare tip. Dumneavoastra puteati sa faceti o plangere,sesizare in scris si sa o depuneti la registratura.
E posibil ca cei de la sectia registratura sa nu aiba coli,deoarece ei nu au altceva de facut decat sa primeasca sesizari,sa inregistreze in condica lor plangerile,etc.
Puteati tptusi sa mergeti la un xerox si acolo cereati o coala pe care ati plati 10 bani,apoi scriati acea sesizare catre politie si o depuneati la registratura politiei
exact cum a spus si Tarzan2012 : sunt obligati sa primeasca plangerea si nu sa asigure coli. pentru asta sunt magazinele de papetarie, librariile, birourile de copiat acte... dar sunt contra cost. cu siguranta cel de-al doilea politist primise si el cota de coli de acum trei ani si a facut cinste de bucurie :dance3:
Exista o problema cu hartia.
O pastreaza pentru infractiunile flagrante.
Politistii spun ca aduc hartie din banii lor ca nu ajunge hartia de la buget.
Eu mereu am coli la mine...
Nu au coli şi pixuri, şi le cumpără din bani proprii, după cum se plângea un domn polişist.Dar o persoană vigilentă îşi aduce o coală-două de acasă şi un pix, că doar merge să facă o sesizare sau o plângere...
Plangere la politie
torr10
Este obligatoriu daca faci o sesizare la Politie, hartia trebuie sa fie coala alba? fara liniute? Daca o scriu pe o foaie de caiet de lb romana nu este ... (vezi toată discuția)