avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Merg la politie sa sesizez...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Merg la politie sa sesizez...

...politistul de la ghiseu imi raspunde: N avem coli de scris !
Merge si sotia mea sa sesizeze la alta sectie de politie. Acolo este intampinata cu coli si instrumente de scris.
Politia Romana are formulare tip pt depunerea sesizarilor ?Nu intra in atributiile lor sa ofere cetateanului o coala de scris deoarece au fonduri alocate de la buget pt rechizite? Hm, POLITIA ROMANA moderna, eficace si la dispozitia cetateanului ...
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 11:51, 9 August 2013
Daca politia v-ar lua o declaratie,atunci ei v-ar inmana o coala si pix.
Daca dvs doriti sa depuneti o sesizare plangere,trebuie sa aveti coala si pixul la indemana.
in fine sunt lamurit si multumit de explicatiile dvs. acum stiu cum sa procedez si de ce sa procedez astfel
tot patitul e priceput ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie torr10 torr10 Este obligatoriu daca faci o sesizare la Politie, hartia trebuie sa fie coala alba? fara liniute? Daca o scriu pe o foaie de caiet de lb romana nu este ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna ziua, nu mi s- a mai platit pensie alimentara din luna februarie. cum trebuie sa procedez?? il pot da acum in judecata sau trebuie sa astept 1 ... (vezi toată discuția)