avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere la Politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere la Politie

Este obligatoriu daca faci o sesizare la Politie, hartia trebuie sa fie coala alba? fara liniute? Daca o scriu pe o foaie de caiet de lb romana nu este valabila? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:11, 14 Septembrie 2014
Este valabila,in conditiile in care sesizarea este lizibila, inteligibila si intruneste conditiile legal prevazute
Multumesc! Inca o intrebare va rog frumos daca se poate. Politia are program de la ora 8 la 16? Am vrut sa depun mai multe sesizari la sectia de Politie ,am fost la 7 dimineata ca mai tarziu nu pot deoarece lucrez si ma da afara de la serviciu daca intarzii si domnul agent la ora 7 avea poarta de acces in institutie inchisa era intuneric peste tot in sectie si ma repezit sa vin de la ora 8 la 16. Bineinteles ca nu am putut sa ajung la 16 deoarece am fost cu serviciul in alta localitate.Acum alte ore pierdute la Politie, etc etc. Este corect cum a procedat politistul? Multumesc! Nu este un abuz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
torr10, utilizator
Daca programul nu va permite,puteti foarte bine sa comunicati sesizarile dv prin corespondenta postala cu confirmare de primire
Legal la politie nu trebuie sa fie usa inchisa,iar primirea si inregistrarea sesizarilor se face de catre ofiterul de serviciu ,care ar trebui sa fie la dispozitia cetateanului 24 de ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - ore lucrate saptamanal ContSters278216 ContSters278216 BUNA ZIUA.V-as ruga sa ma lamuriti daca este legal in ceea ce priveste programul de lucru astfel: firma privata angajat operator date si retelistica o ... (vezi toată discuția)
Galagie facuta de vecini biribum biribum Buna ziua! Sunt din Bucuresti, locuiesc la bloc si am o mare problema cu vecinii de deasupra, care fac galagie la orice ora din zi si din noapte, fara sa le ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii EuCeci EuCeci Buna, am facut sesizari la politie in legatura cu programul de functionare a localului deasupra careia am ghinionul de a locui Acestia zilnic fac galagie dupa ... (vezi toată discuția)