Buna, am facut sesizari la politie in legatura cu programul de functionare a localului deasupra careia am ghinionul de a locui Acestia zilnic fac galagie dupa ora 22,acum au primit autorizatie de functionare pana la ora 00.00!Desi sun la politie nu se iau masuri.Am facut si sesizari in scris...mimic...Ce pot sa mai fac. ..este galagie de la ora 7 pana la ora 1..noaptea. ..Am o fetita mica...va rog sa imi spuneti care este legislatia in vigoare...
Nu ati primit niciun raspuns scris la sesizarile facute sau nu s-a facut nimic?
Daca nu primiti niciun raspuns puteti initia o actiune in justitie in contencios administrativ prin care politia sa fie obligata sa intervina dar pana acolo incercati sa sesizati forului superior sectiei de politie, Inspectorat judetean de politie sau ce-o fi pe acolo, ca nu se iau masuri.
Sesizati si politia locala si la primarie. Una dintre institutii trebuie sa se miste in vreun fel.
Puteti sesiza situatia si la ministerul de interne, cei de la sectia de politie trebuie sa isi miste fundul si sa faca ceva.
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie,chiar daca are autorizatie prelungita,unitatea este obligata sa respecte programul de liniste -legal prevazut
Lasati politia locala. Aia vin si nu fac nimic. Papa banii atat stiu sa faca.
3 luni au stat in intersectiile din zona unde locuiesc si se incalca lege sub nasul lor. Ori nu stiu sa scrie, ori nu le pasa.
Sunati la 112 pana vine cineva si da amenda.
Cu mine au facut ping pong de la politia normala la politia locala pana cand sunam din 10 in 10 minute la 112. La ultimul apel le-am zis ca am chemat presa si au ajuns si ei in 20 de minute.
Alegeti...112 sau presa.