avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce masuri se pot lua pentru a stabili un nivel la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce masuri se pot lua pentru a stabili un nivel la muzica unui bar aflat la parterul unui bloc astfel incat sa nu deranjeze vecinii avand in vedere ca echipajele de politie nu au succes

Locuiesc in chirie (cu flotant) la etajul unu al unui bloc, iar dedesubt este un bar cu terasa. Toata vara am sunat la politia locala pentru ca era foarte tare muzica si clientii extrem de galagiosi. Programul de functionare este pana la ora 24 ceea ce nu mi se pare normal avand in vedere ca este la parterul unui bloc de locuinte. Totusi adesea nici la ora 2 nu dau muzica mai incet, muzica este atat de tare incat imi vibreaza toate in casa. Echipajele vin, merg. Se rezolva problema in seara respectiva. Domnul care raspunde apelurilor de la politia locala mi-a spus pana la urma sa fac o sesizare scrisa la sediul politiei ca asa se vor lua masuri ca pe echipaje "le impresioneaza" scuze, un suc, o cafea... Am vorbit si cu barmanita si i-am explicat frumos ca vreau macar sa isi respecte programul chiar daca mi se pare mult pana la ora 24, ca am copil mic, il trezeste, numai adoarme... Ce sa fac? Cui sa ma adresez incat sa se ia masuri? Se pare ca deranjati suntem doar noi si vecinii de vis a vis. Am inteles ca cei de la asociatia de proprietari sunt platiti sa nu intervina.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:53, 29 Septembrie 2014
faceti plangere la politie, nu la comunitara. sunati de fiecare data sa vina, iar daca nu iau masuri, plangere scrisa la sectia de politie.
separat, puteti face demersuri la primarie sa vedeti autorizatia de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecină sensibilă la zgomote usoare Tudor266.tudor Tudor266.tudor Buna ziua. Sunt student, am 21 de ani, si am o mică mare problema: Problemele au inceput de un an si ceva, dar au fost “certuri” minore, mi au fost ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema alea_him alea_him Buna seara! Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez . Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii iolanda2015 iolanda2015 Buna seara si La multi ani! Va rog sa imi dati un sfat.sora mea are deasupra apartamentului ei o familie de chiriași. Ziua e cat de cat liniste sau uneori ... (vezi toată discuția)