avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Limitare activitate coordonator transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Limitare activitate coordonator transport

Buna ziua, as dori si eu cateva lamuriri privind activitatea coordonatorului de transport, de ce `ARR -ul limiteaza acesta activitate si mai exact de ce un coordonator nu poate sa -si exercite acest drept obtinut in urma certificari, pentru mai multi operatori de transport.
Sunt si situatii in care micile societati de transport cu 1,2 masini nu ocupa in totalitate timpul coordonatorului, deci acesta ar putea sa mai coordoneze si activitatea de transport a altui operator.
De ce trebuie coordonatorul de transport sa fie pentru o singura firma si nu pentru mai multe?
Nu este o ingradire a dreptului de exercitatre a unei profesii?
Ce parere aveti?

Multumesc
Cristina Petrescu

Alte discuții în legătură

Ridesharing Dorian29 Dorian29 Buna ziua !! Vreau sa fac parteneriat cu firmele se ridesharing, dar nu am inteles exact daca am nevoie de pfa sau srl. Sau imi fac doar atestat-ul pentru ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator Pago Pago Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: o persoana are calitatea de sofer si coordonator transport la acelasi angajator (art 35 Codul muncii am ... (vezi toată discuția)
Facem transport de banii, fara arme cu masini neblindate el1977 el1977 Sunt angajat pe functia de Ag Interventie rapida la o anumita firma,iar firma respectiva are stabilit in contract ca data de salarizare data de 25 a lunii, iar ... (vezi toată discuția)