avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ridesharing
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ridesharing

Buna ziua !!
Vreau sa fac parteneriat cu firmele se ridesharing, dar nu am inteles exact daca am nevoie de pfa sau srl.
Sau imi fac doar atestat-ul pentru transport persoane, itp-ul masinii si pot sa incep treaba linistit.
Multumesc !!
Buna ziua,

In funcție de ce se intenționează prin acest parteneriat/ de obiectul acestuia, se va stabili dacă este necesar un SRL.

Treaba nu o puteți începe liniștit fără autorizarea de la ARR.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Buna ziua,
Vreau sa lucrez cu cu masina mea personala. Si nu reusesc sa inteleg daca am nevoie de srl sau nu.
Multumesc !!
masina e autorizata la ARR? aveti un contract de afiliere cu un operator de platforma digitala?
din cate imi amintesc acum este nevoie de un srl care sa aiba ca obiect de activitate transport de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tractari auto Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, doresc sa infintez o societate care are ca si scos tractarile auto, detin o platforma si as dorii sa fac totul legal. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Pot infinta un pfa sau ii pentru activitatea de tractari/remorcari auto cu o autoutilitara n2 cu masa maxima admisa de 5t? Chr0612 Chr0612 Buna ziua, detin o platforma auto de 5 tone, doresc sa infiintez un PFA sau II pentru o firma de tractari auto cu codul caen 5221 . Cei de la Registrul ... (vezi toată discuția)